O familie defavorizată din comuna Buzoești, sat Șerboieni, solicită ajutor financiar pentru a-şi reconstrui casa distrusă de un incendiu.

Evenimente Naționale Știri Locale

Gest de suflet pentru refacerea unei locuințe mistuită de flăcări

Un incendiu puternic a izbucnit, aproape de ora 2 a nopții, din data de 7 martie 2020. În casă se aflau patru persoane care au reușit să fugă la timp, după ce au fost anunțate de către un vecin care a observat flăcările, dar n-au mai putut salva mare lucru din bunuri.


Sursă Video : Youtubehttps://youtu.be/7FtyOYrt654

În final incendiul a fost localizat și stins de către pompieri, în urma incendiului nu au au existat așadar victime, însă casa s-a făcut în mare parte scrum. Casa nu erau asigurată, familia formată din soții Roșoga Damian și Elena și cei doi copii minori a rămas fără un adăpost deasupra capului. Cu lacrimi în ochi , vizibil traumatizați cei doi soți vă solicită ajutorul pentru refacerea casei.

Ajutorul financiar pentru reconstrucția casei va fi acordat în Lei, în contul IBAN RO21RZBR0000060020971609 deschis la RAIFFEISEN BANK SUCURSALA COSTEȘTI, pe numele de ALBU MARIAN, specificând «ajutor incendiu». Alternativ, doritorii, apropiații familiei, colegii,etc., pot dona și direct familiei greu încercate, stabilind o comunicare cu aceștia la numărul de telefon 0736960157.

Cristian Vlădescu
Costești Argeș Online a luat naștere în urmă cu ceva vreme, în anul 2008 mai exact, devenind o adevărată arhivă digitală cu imagini și informații valoroase din istoria orașului Costești. Tot în această perioadă mi-am dat seama că orașul are ceva unic, parcursul pe care l-a avut în istorie și modul în care a rezistat diferitelor evenimente nefericite care și-au lăsat mai mult sau mai puțin amprenta, precum și pasiunea mea pentru istorie m-au îndemnat să „descopăr” cu adevărat Costeștiul.
https://www.depanare-calculatoare.eu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.