ACS Costești – CS Mioveni II, scor final 0 – 0

Sport Știri Locale

Duminică 05.09.2021 , ora 11:00, echipa de fotbal ACS Costești a debutat în Liga a IV-a, sezonul 2021 – 2022, pe Stadionul Orășenesc din Costești în compania formației CS Mioveni II. Cu un lot mult întinerit și susținută de o galerie inimoasă, echipa noastră a avut un debut bun de campionat, terminând la egalitate 0-0 cu mult mai experimentata CS Mioveni II, echipă formată din jucători care au evoluat și în Liga a II-a sau a III-a.


Dl. deputat Nicolae Georgescu, nelipsit din tribună, suporter înfocat al ACS Costești!

ACS Bălilești vs  ACS Inter Câmpulung și CS Rucăr vs  ACS Victoria Buzoești se dispută cu începere de la ora 15:00, iar  CS Sporting Pitești stă în această rundă.

Cristian Vlădescu
Costești Argeș Online a luat naștere în urmă cu ceva vreme, în anul 2008 mai exact, devenind o adevărată arhivă digitală cu imagini și informații valoroase din istoria orașului Costești. Tot în această perioadă mi-am dat seama că orașul are ceva unic, parcursul pe care l-a avut în istorie și modul în care a rezistat diferitelor evenimente nefericite care și-au lăsat mai mult sau mai puțin amprenta, precum și pasiunea mea pentru istorie m-au îndemnat să „descopăr” cu adevărat Costeștiul.
https://www.depanare-calculatoare.eu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.