Orașul Costești beneficiază de modernizarea infrastructurii rutiere prin „Programul National de Investiții Anghel Saligny”

Naționale Știri Locale

 Programul National de Investiții „Anghel Saligny”, supranumit Anghel Saligny de la numele marelui inginer, este un proiect prin care primarul Orașului Costești, ing. Ion BAICEA va investi în infrastructura rutieră locală.

Prin aprobarea acestui proiect, Orașul Costești va beneficia de 7.000.000 RON cu T.V.A. inclus, pentru modernizarea prin asfaltare a străzilor:

  • MĂRGĂRITARULUI;
  • METALURGIEI;
  • FDT. SALCÂMI;
  • PROGRESULUI.

Tot prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, Consiliul Județean Argeș va beneficia de 24.391.402 RON cu T.V.A. inclus pentru  modernizarea drumului județean DJ 703B  Costești – Pădureți cu o lungime totală de 10,312 Km.  Traseul  acoperă distanța – Pădureți (de la intersecția cu DJ679) Km 48+975  până la  Costești, Km 59+287 (de la intersecția cu DN 65A).

ietraditionala.com

DJ 703B
DJ 703B


ietraditionala.com
Programul National de Investiții „Anghel Saligny”

Cristian Vlădescu
Costești Argeș Online a luat naștere în urmă cu ceva vreme, în anul 2008 mai exact, devenind o adevărată arhivă digitală cu imagini și informații valoroase din istoria orașului Costești. Tot în această perioadă mi-am dat seama că orașul are ceva unic, parcursul pe care l-a avut în istorie și modul în care a rezistat diferitelor evenimente nefericite care și-au lăsat mai mult sau mai puțin amprenta, precum și pasiunea mea pentru istorie m-au îndemnat să „descopăr” cu adevărat Costeștiul.
https://www.depanare-calculatoare.eu

Lasă un răspuns