Mândria orașului Costești, Mirică Marian Vlăduț – Campion național la lupte Greco-Romane categoria Juniori 4

Naționale Sport Știri Locale


Mirică Marian Vlăduț, legitimat la LPS Viitorul Pitești – secția Lupte Greco-Romane, antrenor Miron Cătălin Constantin și Pavelescu Vasile, este unul dintre copiii de excepție ai Costeștiului.
Elev în Clasa a VII- a B la Școala Gimnazială Nr. 1 Costești, a devenit Campion național la lupte Greco-Romane categoria Juniori 4, concurs desfășurat în perioada 14-16 Octombrie 2022 la Târgu Mureș.
Multiplu medaliat la diferite concursuri, județene și naționale este vicecampion național la Campionatul Național Echipe U 15, 7-10 Aprilie 2022 de la Odorheiu Secuiesc și vicecampion național la Campionatul Național Individual Aptitudini Specifice Masculin Juniori 4 din 19 Iunie – 22 Iulie 2022, Costinești.

Primarul orașului Costești, Ing. Ion BAICEA, a ținut să îl felicite pe Vlăduț, pentru această performanță, urându-i mult succes în continuare, să ajungă pe culmi cât mai înalte.

„Ai încredere și acționează ca și cum ar fi imposibil să eșuezi.” – Charles F. Kettering

Cristian Vlădescu
Costești Argeș Online a luat naștere în urmă cu ceva vreme, în anul 2008 mai exact, devenind o adevărată arhivă digitală cu imagini și informații valoroase din istoria orașului Costești. Tot în această perioadă mi-am dat seama că orașul are ceva unic, parcursul pe care l-a avut în istorie și modul în care a rezistat diferitelor evenimente nefericite care și-au lăsat mai mult sau mai puțin amprenta, precum și pasiunea mea pentru istorie m-au îndemnat să „descopăr” cu adevărat Costeștiul.
https://www.depanare-calculatoare.eu

Lasă un răspuns