13 iulie 2024

Echipa COSTEȘTI ARGEȘ ONLINE, vă urează un An Nou Fericit!

Astăzi se încheie ultimul capitol al anului 2022. Fiecare dintre noi a avut povestea sa, cu lecții, reușite, eșecuri, bucurii, tristeți – un amalgam de emoții adunate de-a lungul a 365 de zile.

Echipa Costești Argeș Online vă mulțumește pentru toată atenția acordată și vă așteaptă în continuare pe site, unde veți fi mereu la curent cu știri și evenimente care marchează orașul nostru, dar și pe pagina noastră de Facebook pentru sugestii și comentarii.

La trecerea dintre ani, să ridicăm paharul și să ciocnim în cinstea noastră, a tuturor, pășind în prima zi a Noului An alături de cei mai dragi oameni din jurul nostru și nu în ultimul rând, să tragem aer în piept și să ne pregătim sufletul pentru momentele pe care anul 2023 le va picta în viețile noastre.

Cu speranța că Anul Nou 2023, va fi mai bun decât Bătrânul 2022, Echipa Costești Argeș Online vă urează un An Nou, fericit și plin de realizări!

By Cristian Vlădescu

Costești Argeș Online a luat naștere în urmă cu ceva vreme, în anul 2008 mai exact, devenind o adevărată arhivă digitală cu imagini și informații valoroase din istoria orașului Costești. Tot în această perioadă mi-am dat seama că orașul are ceva unic, parcursul pe care l-a avut în istorie și modul în care a rezistat diferitelor evenimente nefericite care și-au lăsat mai mult sau mai puțin amprenta, precum și pasiunea mea pentru istorie m-au îndemnat să „descopăr” cu adevărat Costeștiul.

Related Post

Lasă un răspuns