Echipa COSTEȘTI ARGEȘ ONLINE, vă urează un An Nou Fericit!

Evenimente Știri Locale

Astăzi se încheie ultimul capitol al anului 2021. Fiecare dintre noi a avut povestea sa, cu lecții, reușite, eșecuri, bucurii, tristeți – un amalgam de emoții adunate de-a lungul a 365 de zile. În această seară o luăm de la capăt și ne pregătim să îmbrățișăm tot ceea ce noul an va presăra în calea noastră.

Echipa Costești Argeș Online este recunoscătoare pentru faptul că și în acest am a reușit să oferim mai multe motive să zâmbiți. În această seară, să ridicăm paharul și să ciocnim în cinstea noastră, a tuturor! În cinstea fiecărui moment ce a trecut și ne-a făcut ceea ce suntem în prezent, în cinstea celor mai dragi oameni din jurul nostru și nu în ultimul rând, să tragem aer în piept și să ne pregătim sufletul pentru momentele pe care anul 2022 le va picta în viețile noastre.

Echipa Costești Argeș Online vă urează un an nou fericit și plin de realizări! 2022

Cristian Vlădescu
Costești Argeș Online a luat naștere în urmă cu ceva vreme, în anul 2008 mai exact, devenind o adevărată arhivă digitală cu imagini și informații valoroase din istoria orașului Costești. Tot în această perioadă mi-am dat seama că orașul are ceva unic, parcursul pe care l-a avut în istorie și modul în care a rezistat diferitelor evenimente nefericite care și-au lăsat mai mult sau mai puțin amprenta, precum și pasiunea mea pentru istorie m-au îndemnat să „descopăr” cu adevărat Costeștiul.
https://www.depanare-calculatoare.eu

Lasă un răspuns