22 iunie 2024

Sistări temporare de apă pentru 4 octombrie 2022 în orașul Costești și în comuna Buzoești

By Cristian Vlădescu oct.3,2022
Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești va întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă

Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești va întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în orașul Costești și în comuna Buzoești, în ziua de marți 04.10.2022, între orele 9.00 – 12.00, pentru efectuarea unor lucrări de reparații și remedierea unei avarii la uzina de apă.

Vor fi afectați utilizatorii din orașul Costești și comuna Buzoești

„Ne cerem scuze față de abonații afectați de această oprire și îi rugăm să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.” este mesajul conducerii societății Apă Canal 2000 SA Pitești.

By Cristian Vlădescu

Costești Argeș Online a luat naștere în urmă cu ceva vreme, în anul 2008 mai exact, devenind o adevărată arhivă digitală cu imagini și informații valoroase din istoria orașului Costești. Tot în această perioadă mi-am dat seama că orașul are ceva unic, parcursul pe care l-a avut în istorie și modul în care a rezistat diferitelor evenimente nefericite care și-au lăsat mai mult sau mai puțin amprenta, precum și pasiunea mea pentru istorie m-au îndemnat să „descopăr” cu adevărat Costeștiul.

Related Post

Lasă un răspuns