Astăzi a avut loc ședința de constituire a Consiliului Local și învestirea primarului ales al orașului Costești, domnul Ion Baicea

Evenimente Știri Locale

Primarul ales al orașului Costești, domnul Ion Baicea, a fost învestit, astăzi, în funcție, într-o ceremonie organizată la Casa de Cultură Costești , restrânsă din cauza restricțiilor impuse datorită pandemiei provocate de coronavirusul COVID-19.

Tot astăzi, au depus jurământul și noii membri ai Consiliului Local Costești. În conformitate cu voturile costeștenilor din data de 27 septembrie, în noul Consiliu Local, PSD are 8 mandate, PNL 3, PER 2, USR Plus 2, PRO România 1 și PPU-sl un mandat, fiind validați 15 consilieri, urmând ca ulterior lista să fie completată cu ceilalți doi membrii supleanți.

Consiliul Local Costești
va avea următoarea componență:

1. STANCU DANIEL-SORIN  – PSD
2. ZĂBAVĂ IONEL-ADRIAN – PSD
3. BADEA VASILE – PSD
4. TRONARU NICOLAE – PSD
5. GEANGAVELEA ILIE –PSD
6. NICOLAE ZOE-MARIA  – PSD
7. BOTOFEI MARIUS-MARIAN – PSD
8. Membru supleant– PSD
9. VASILE ION-DAN – PNL
10. Membru supleant – PNL
11. VOICU NICOLETA – PNL
12. SANDU FLORIN – PER
13. STROESCU MARIN – PER
14. DRAGOMIRESCU MIHAI – USR PLUS
15. FRANŢESCU MARIUS-NICOLAS  – USR PLUS
16. TOMA IONEL-GHEORGHE – PRO ROMÂNIA
17. NIŢĂ MARIAN – PPU-sl


Cristian Vlădescu
Costești Argeș Online a luat naștere în urmă cu ceva vreme, în anul 2008 mai exact, devenind o adevărată arhivă digitală cu imagini și informații valoroase din istoria orașului Costești. Tot în această perioadă mi-am dat seama că orașul are ceva unic, parcursul pe care l-a avut în istorie și modul în care a rezistat diferitelor evenimente nefericite care și-au lăsat mai mult sau mai puțin amprenta, precum și pasiunea mea pentru istorie m-au îndemnat să „descopăr” cu adevărat Costeștiul.
https://www.depanare-calculatoare.eu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.