Împreună pentru Alexandru Beniamin!

Evenimente Știri Locale
La 22 de ani, Alexandru Beniamin, a suferit un puternic accident în Germania, unde plecase pentru un loc de muncă mai bun dorind o viață mai bună, atât pentru el cât și pentru familia lui, neștiind ce va urma sa se întâmple cu viața lui . Acolo s-a întâmplat tragicul eveniment care i-a fost fatal, intrând in comă 2 săptămâni neștiind ce s-a întâmplat sau cum. Ieșind din comă s-a trezit într-un pat de spital fiind operat de urgentă la cap, intrând in tratament din data de 8 Iunie 2021 pana in data de 13 Iunie 2021. Diagnosticul dat de medici fiind sângerări de contuzie bi-frontobazală, bi-temporală recurente după o cădere de patinaj edem cerebral după un traumatism cerebral, fractura bazei creierului. Stând încă 3 săptămâni in recuperare la spitalul Asklepios, din Hamburg doctorul i-a anunțat familia că trebuie să revină în țară pentru recuperare, făcând un RMN pentru a se putea întoarce înapoi refăcând operația, punându-i osul la loc pentru a putea avea din nou o viață normală.
De ce strâng fonduri Alexandru Beniamin are nevoie urgent de ajutorul vostru pentru a achita costurile spitalului unde a fost operat nefiind asigurat de firma respectivă, urmând să poată revenii în Germania pentru a continua operația craniană.
Cum vor fi folosite donaţiile? Banii donați vor acoperi costurile spitalului, costurile drumului, cât și tot ce v-a tine de recuperarea lui.
Vă mulțumesc din suflet pentru tot și sper că, cu ajutorul lui Dumnezeu, Alexandru Beniamin să poată avea din nou o viața normală.
sau la oricare dintre cele doua conturi afișate mai jos:
LEI : RO33 BRDE 030S V602 5754 0300 Alexandru Beniamin
EURO: LT58 3250 0149 9387 4032 Beniamin Alexandru
Vă mulțumesc!
Cristian Vlădescu
Costești Argeș Online a luat naștere în urmă cu ceva vreme, în anul 2008 mai exact, devenind o adevărată arhivă digitală cu imagini și informații valoroase din istoria orașului Costești. Tot în această perioadă mi-am dat seama că orașul are ceva unic, parcursul pe care l-a avut în istorie și modul în care a rezistat diferitelor evenimente nefericite care și-au lăsat mai mult sau mai puțin amprenta, precum și pasiunea mea pentru istorie m-au îndemnat să „descopăr” cu adevărat Costeștiul.
https://www.depanare-calculatoare.eu

Lasă un răspuns