Fiul primarului din Costești, Baicea Ionuț-Radu, șeful de promoție al Academiei de Poliție „ALEXANDRU IOAN CUZA”

Evenimente Naționale Știri Locale

Conform comunicatului emis de  Academia de Poliție  ”Alexandru Ioan Cuza” la data de 11 august 2020, șeful de promoție al Academiei de Poliție, domnul Baicea Ion Ionuț-Radu, absolvent cu diplomă de licență al Facultății de Științe Juridice și Administrative, specializarea Drept, a depus Jurământul de Credință, în prezența rectorului domnul comisar șef de poliție conf.univ.dr. ANDRUȘ Cătălin.

Șeful de promoție al Academiei de Poliție domnul Baicea Ion Ionuț-Radu absolvent cu diplomă de licență al Facultății de Ștințe Juridice și Administrative, specializarea Drept

Pentru rezultatele excepționale în activitatea profesională, absolventul se recompensează cu înscrierea gradului, numelui și prenumelui pe placa de onoarea a Academiei de Poliție
”Alexandru Ioan Cuza”. La final, rectorul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” i-a urat tânărului subinspector de poliție Baicea Ionuț Radu succes în activitatea profesională, să aibă încredere că a fost pregătit să devină mai bun decât corpul didactic și să îndrăznească să fie cel mai bun.

 

Comunicat de presă emis de  Academia de Poliție Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” la data de 11 august 2020

Cristian Vlădescu
Costești Argeș Online a luat naștere în urmă cu ceva vreme, în anul 2008 mai exact, devenind o adevărată arhivă digitală cu imagini și informații valoroase din istoria orașului Costești. Tot în această perioadă mi-am dat seama că orașul are ceva unic, parcursul pe care l-a avut în istorie și modul în care a rezistat diferitelor evenimente nefericite care și-au lăsat mai mult sau mai puțin amprenta, precum și pasiunea mea pentru istorie m-au îndemnat să „descopăr” cu adevărat Costeștiul.
https://www.depanare-calculatoare.eu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.