Asociația „Let’s Do It România” a organizat la Costești acțiunea „Ziua de Curățenie Națională 17 septembrie 2022”

Evenimente Știri Locale

Astăzi, 17 septembrie 2022, Asociația „Let’s Do It România” organizează acțiunea „Ziua de Curățenie Națională”, o inițiativă ce a luat naștere în Estonia în anul 2008.
În 2022 vor continua această inițiativă alături de colegii lor din peste 190 de țări, sub numele de „World Cleanup Day”.

Astfel, cei din echipa „Let’s Do It, Romania”, vă propun să contribuiți la mobilizarea voluntarilor din toată lumea pentru a curăța deșeurile de pe toată suprafața Pământului, într-o singură zi. Peste 120.000 de locuitori din toate județele țării vor să demonstreze încă o dată că pot face o schimbare pozitivă și de impact în comunitățile în care trăim.
În Orașul Costești, aproximativ 350 de persoane ( elevi, cadre didactice, angajați ai instituțiilor participante, voluntari, etc.), sub coordonarea Primăriei Orașului Costești împreună cu Administrația Națională „Apele Române” , Liceul Tehnologic Costești, Liceul Teoretic Costești, Școala Gimnazială nr.1 Costești și Clubul Elevilor Costești, au răspuns prezent la acesta acțiune, fiind ecologizate zone importante:

🔹Zona râului Teleorman
🔹Zona  Biserica Nouă
🔹Zona Ștrandului – Stadionul de fotbal
🔹Zona Școlii Gimnaziale Nr. 1 Costești

Cristian Vlădescu
Costești Argeș Online a luat naștere în urmă cu ceva vreme, în anul 2008 mai exact, devenind o adevărată arhivă digitală cu imagini și informații valoroase din istoria orașului Costești. Tot în această perioadă mi-am dat seama că orașul are ceva unic, parcursul pe care l-a avut în istorie și modul în care a rezistat diferitelor evenimente nefericite care și-au lăsat mai mult sau mai puțin amprenta, precum și pasiunea mea pentru istorie m-au îndemnat să „descopăr” cu adevărat Costeștiul.
https://www.depanare-calculatoare.eu

Lasă un răspuns