Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Promo
Navigare
Promo

Utilizatori conectaţi
Vizitatori conectaţi: 1

Membri conectaţi: 0

Membri înregistraţi: 27
Cel mai nou membru: GABRIEL1977
Statistici Site

Design realizat de
C-Webdesign
Bun venit

Windows 10 a fost prezentat oficial! Cortana și Xbox app vin pe PC, dispare Internet Explorer.
Windows 10 a fost prezentat oficial! Cortana și Xbox app vin pe PC, dispare Internet Explorer."Toate device-urile ce funcționează cu Windows 8.1 și Windows Phone 8.1 vor primi un upgrade gratuit la Windows 10 în primul an! Iar toate cele care funcționeaza cu Windows 7 vor primi upgrade la Windows 10. Punct!"

Cei de la Microsoft au prezentat și multe funcții pe care le poate face Cortana, asistentul digital similar cu Siri, pe calculator.
"Credem ca este timpul sa construim un nou browser pentru web" anunță Belfiore. Codename: Project Spartan, cu un nou UI complet schimbat și un nou rendering engine. Cortana va fi integrata în browser.
Suportul pentru Windows 7 sa încheiat în data de 14 ianuarie 2015
Cel mai popular sistem de operare, aflat pe peste 50% dintre calculatoare în acest moment, Windows 7, rămâne fără suport mainstream începand cu 14 ianuarie 2015. Cei de la Microsoft se concentreaza în acest moment pe finalizarea Windows 10, următorul OS pe care îl vor lansa, și încearcă în același timp să-i convingă pe cei care nu au făcut inca upgrade-ul la Windows 8 sa îl faca.

Ce înseamna faptul ca Microsoft încheie suportul pentru Windows 7? Sistemul de operare nu va mai primi noi funcții și nu va mai avea schimbări de design. Cu toate astea, va mai primi update-uri de securitate pâna pe 14 ianuarie 2020.

Odata cu încheierea suportului, telefoanele complementare și suportul online din partea Microsoft nu va mai fi disponibil. Există însă opțiunea unui suport plătit sau prin telefon pentru înca 5 ani, dacă trebuie neapărat sa intri în contact cu cineva de la companie.
Cristian Vladescu la 27 ianuarie 2015