Patrula scolară de circulatie Costesti, locul I pe tară fără puncte de penalizare.Patrula școlară de circulație Costești, locul I pe țară fără puncte de penalizare.

În perioada 14 – 17 iulie a.c., la Constanța s-a desfășurat faza finală a Concursului Național ” Educație rutieră – educație pentru viață”.

Concursul se adresează elevilor de gimnaziu și liceu și vizează conștientizarea acestora asupra importanței cunoașterii și respectării regulilor de circulație în scopul prevenirii accidentelor rutiere.
Elevii au avut de parcurs patru probe: teorie, arbitraj, îndemânare în poligon și parc școală circulație.
La această ediție au participat 39 de județe și municipiul București.
Pe locul I ( fără niciun punct penalizare la toate probele) s-a clasat echipajul județului Argeș alcătuit din elevii Burcea Daniel- clasa a VIII-a și Burcea Dumitru Alexandru- clasa a IV-a ( Școala Gimnazială Nr. 1 Costești), Alexandru Alina Mihaela – clasa a XI-a și Pîrvu Ionuț Mihai – clasa a IX-a ( Liceul Teoretic Costești) pregătit de prof. înv. primar Niță Maria Daniela și prof. Țușcă Ludovic.
Câștigătorii au primit, în cadru festiv, cupa transmisibilă a concursului, oferită de Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul General al Poliției Române, Direcția Rutieră. Fiecare membru al echipajului a primit câte o bicicletă DHS, diplome, medalii și alte premii..
Este pentru a paisprezecea oară când elevii din Costești ocupă locul I pe țară la concursurile de acest gen în decursul celor 43 de ani de activitate neîntreruptă.Sursă : Primăria oraşului Costeşti
No news to show.
No news to show.
No news to show.